Поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокації

17.12.2022 10:00   -
Новини Харкова: поліцейські Харкова за добу перевірили понад 1600 авто

Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти цілодобово фіксують наслідки обстрілів та відкривають кримінальні провадження. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 38 осіб.

З метою недопущення потрапляння до регіону нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1680 транспортних засобів.

Читайте також: блекаут у Харкові 16 грудня. Фоторепортаж.

Співробітники поліції забезпечують публічну безпеку та порядок на 9 напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому, Вовчанському, Чугуївському, Великобурлуцькому, Борівському.

Тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів. Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України з початку деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею близько 2013,8 га. Вилучено 26902 вибухонебезпечних предмети, знищено – 4575.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що у Циркунах ексгумували труп жінки, яка загинула під час ворожого обстрілу.