Поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокації

11.12.2022 10:00   -

Ворог продовжує з мінометів та ствольної артилерії щоденно обстрілювати прикордонні населені пункти Харківщини. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти цілодобово фіксують наслідки обстрілів та відкривають кримінальні провадження. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

З метою недопущення потрапляння до регіону нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад  3760 транспортних засобів.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 14 осіб.

Читайте також: поліція ексгумувала тіло жінки, яка загинула від обстрілів.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. Бійці полку поліції особливого призначення на проспекті Героїв Харкова припинили хуліганські дії чоловіка, який погрожував громадянину предметом, схожим на пістолет. Слідчо-оперативна група задокументувала факт правопорушення та доставила особу до відділу поліції для з’ясування обставин події.

Читайте також: в Ізюмському районі слідчі заочно повідомили про підозру “народним поліцейським”.

Слідчі Харкова повідомили про підозру 16-річному зловмиснику, який наніс ножові поранення своєму знайомому. Відкрито кримінальне провадження за статтею «замах на вбивство».

Дільничні офіцери поліції виявили в смт Слобожанське факт реалізації цигарок без марок акцизного збору. Тютюнові вироби вилучено, щодо продавчині поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що СБУ почала обшуки в церквах Московського патріархату в Харкові.