Поліцейські Харкова продовжують нести службу за місцями дислокації

27.11.2022 12:10   -

В умовах воєнного стану головними завданнями для працівників поліції є проведення заходів з метою недопущення порушень публічного порядку та збільшення кількості кримінальних злочинів, фіксація наслідків обстрілів військових рф, надання гуманітарної допомоги населенню. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3500 транспортних засобів.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 80 осіб.

Читайте також: правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3600 транспортних засобів.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 3 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Слідчі повідомили про підозру у вчиненні наркозлочинів 48-річному харківянину, який на території свого домоволодіння вирощував дикоростучі наркомісткі рослини та виготовляв з них наркотичні засоби.

Читайте також: поліцейські доставили гуманітарну допомогу бабусі, яка не має можливості отримати її самостійно в пункті видачі.

Працівники поліції ХРУП №3 затримали зловмисника, який по вулиці Леся Сердюка у Харкові напав на жінку та спричинив їй тілесні ушкодження.

Щодня працівники поліції дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності жителів деокупованих населених пунктів, допомагають громадянам евакуюватись з небезпечних територій.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що поліцейські пройшли тренінг з домедичної допомоги.