Податківиці з Куп’янська загрожує довічне за співпрацю з окупантами

12.01.2024 11:40   -
Податківиці з Куп'янська загрожує довічне за співпрацю з окупантами

Під час окупації міста Куп’янськ податківиця добровільно почала будувати собі «нове життя» під російським прапором. Про це повідомляє Iнфосiтi.

Прокуратура спільно з ДБР встановили чергову зрадницю з Харківщини. На бік ворога перейшла 35-річна жінка, обіймаючи посаду старшого державного ревізора-інспектора Куп’янського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб ГУ ДПС в Харківській області.

За даними слідства, у липні 2022 року жінка зайняла посаду «главного специалиста отдела регистрации и приемки отчетности» в «Налоговой службе Харьковской области», що функціонувала за законодавством російської федерації.

«Зрадниця передала наявні дані платників податків на території Куп’янського району представникам окупаційних військ.


Вона особисто переконувала підприємців у необхідності стати на облік у псевдооргані. Зрадниця «натякала», що без цього вони не зможуть продовжувати вести свою діяльність у Купʼянську», – повідомили у пресслужбі прокуратури.

Держслужбовиці заочно повідомлено про підозру за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Наразі вирішується питання щодо оголошення підозрюваної у розшук.

За держзраду жінці загрожує довічне позбавлення волі.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ