Під Харковом патрульні спіймали двох п’яних водіїв (фото)

19.04.2023 15:06   -
На Харківщині спіймали двох п'яних водіїв 18 квітня 2023 року

За минулу добу, 18 квітня, працівники Чугуївського районного управління поліції виявили двох водіїв з ознаками сп’яніння, один з них став учасником ДТП. Про це повідомляють Харьковские известия.

Учора до поліції надійшло повідомлення про аварію в селі Леб’яже на Харківщині. Заявниця розповіла, що невідомий водій скоїв наїзд на паркан її домоволодіння та втік з місця події.

Обстежуючи прилеглу територію, поліцейські помітили автомобіль Volkswagen, який рухався в напрямку селища Чкаловське. Ззовні він повністю підходив під опис, який надала заявниця.

Зупинивши втікача, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

На 40-річного кермувальника склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП).

На Харківщині спіймали двох п'яних водіїв 18 квітня 2023 року

Того ж дня за порушення ПДР поліцейські зупинили водія мотоцикла в селищі Кам’яна Яруга.

У ході спілкування з водієм правоохоронці також помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат освідування склав 3,17 проміле. Крім того, у кермувальника не було відповідної водійської категорії.

На чоловіка винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом) та протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.