Під Харковом “чорний лісоруб” погрожував вбити лісничого

20.12.2022 14:52   -
Новини Харківщини: "Чорний лісоруб" погрожував вбити лісничого

Слідчі повідомили про підозру у скоєнні одразу двох злочинів мешканцю селища Солоницівка Харківського району. Про це повідомляють Харьковские известия.

10 квітня 2021 року порушник спиляв 13 сухостійних дерев породи дуб і клен у лісових насадженнях Дергачівського лісництва. За допомогою бензопили чоловік розпиляв дерева на колоди та завантажив до автомобіля «УАЗ».

Під час перевезення незаконно зрубаної деревини поблизу села Куряжанка зловмисника зупинили правоохоронці та майстри лісу.

26-річний чоловік грубо порушував громадський порядок, висловлював погрози підпалити автомобіль з деревиною, яку він перевозив, з метою недопущення його огляду слідчими.

Читайте також: У Харкові запрацювали ялинкові ринки. Скільки коштують цьогоріч новорічні красуні (відео)

Порушник накинувся на 34-річного представника лісової науково-дослідної станції, висловлювався нецензурною лайкою у його адресу та декілька разів розпилив у обличчя вміст газового балончика. На прохання припинити свої дії, чоловік не реагував, лаявся, погрожував фізичною розправою та висловлював погрози вбивством представника державного підприємства. Внаслідок події потерпілий отримав опіки очей, обличчя, шиї та дихальних шляхів.

За скоєні злочини зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомляли про те, що на Харківщині викрили «чорного лісоруба».