Під час застілля мешканка Харківщини вбила свого чоловіка

02.01.2023 10:52   -
Новини Харківщини: Жителька села Слобожанське вбила свого чоловіка

За вбивство харківські правоохоронці затримали мешканку села Слобожанське. Про це повідомляють Харьковские известия.

Встановлено, що під час розпиття спиртних напоїв жінка зарізала ножем цивільного чоловіка. Зловмисниця разом зі знайомим винесла тіло вбитого на дитячий майданчик, де його вранці виявили перехожі.

Також слідчі оголосили про підозру 25-річному чоловіку у скоєнні шахрайства щодо потерпілого, якому зловмисник продав орендований гараж за 72 тисячі гривень, що не перебував у його власності.

Загалом протягом минулої доби харківські поліцейські оперативно відреагували на 1239 повідомлень громадян про правопорушення.

Читайте також: Минулої доби у Харкові виявили 18 п’яних водіїв

Російські окупанти щодня завдають ударів по мирному населенню міст і сіл області з мінометів та артилерії. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти минулої доби опрацювали 5 фактів руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та відкрили кримінальні провадження.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 90 осіб.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3600 транспортних засобів.

Раніше ми повідомляли про те, що у селі Литвинівка чоловік убив жінку похилого віку.