Особовий склад харківської поліції продовжує нести службу за місцями дислокації

12.09.2022 16:40   -
Новини Харкова: поліція продовжує охороняти мирних жителів міста

На території регіону зберігається небезпечна обстановка. Ворог щодня обстрілює житлові мікрорайони та об’єкти інфраструктури. Працівники слідчо-оперативних груп, експерти-криміналісти та спеціалісти-вибухотехніки минулої доби опрацювали усі факти руйнувань помешкань громадян та інших об’єктів. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУ НП.

Правоохоронці Харкова на блокпостах перевірили 2239 транспортних засобів.

Минулої доби особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 9 осіб.

Поліцейські полку поліції особливого призначення викрили двох громадян 30 і 31 років, які вчинили крадіжку електромагістралі трамвайних шляхів у Салтівському районі. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські зафіксували 4 факти незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, в яких вилучили наркотичні речовини.

Поліцейські наглядають за безпекою на дорогах Харківщини. Минулої доби виявлено 2 факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Щодо цих водіїв складені протоколи про адміністративні правопорушення.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що а Харківщині затримали експравоохоронця-зрадника, який намагався втекти до росії.