Оперативна інформація від ДСНС у Харківській області

08.09.2022 10:43   -
Новини Харкова: Оперативна інформація від ДСНС на 8 вересня 2022 року

За добу з 7 по 8 вересня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу. Про це повiдомляють Харьковские известия.

Загалом за добу рятувальники здійснили 13 оперативних виїздів на ліквідацію пожеж, у т.ч. спричинених військовими діями – 10.

Близько опівночі ворог в черговий раз вдарив ракетами по Харкову. 2 удари прийшлось по об’єктам виробничої інфраструктури.

На одному з них (у Салтівському районі Харкова) виникла пожежа відразу в 4-х осередках на загальній площі 50 кв.м. Рятувальники 5-ї, 11-ї та 18-ї пожежно-рятувальних частин о 01:17 вже повністю ліквідували вогонь. Також вибухом була частково зруйнована чотириповерхова адміністративна будівля. Жертв та постраждалих попередньо немає.

На іншому виробничому об’єкті, що у Холодногірському районі, пожежі внаслідок ракетного влучання не виникло. Проте відбулись масштабні руйнації чотириповерхової адміністративної будівлі. На місці події працювало 15 одиниць пожежно-рятувальної, аварійно-рятувальної та інженерної техніки, а також біля 50 осіб особового складу.

За добу піротехніки ліквідували 63 ворожі вибухонебезпечні предмети.

Раніше ми повідомляли про вибухи у Харкові 8 вересня: ворог обстрілює місто з РСЗВ.