Окупанти знову обстрілюють населені пункти Харківської області – ХОВА 18.02.2023

18.02.2023 09:47   -
Новини Харкова: оперативно від ХОВА на 18.02.2023

Впродовж минулої доби під ворожим вогнем опинилися щонайменш 15 населених пунктів Харківського, Куп’янського, Чугуївського районів. Окупанти застосовували танки, артилерію та міномети. Вовчанськ обстріляли з бойової авіації. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ранкове зведення голови ХОВА Олега Синєгубова.

У Куп’янську зафіксовані влучання в приватний житловий сектор. Пошкоджені будинки, зайнялися пожежі.

В результаті обстрілів смт Дворічна, Куп’янського району пошкоджено приватний будинок, сталася пожежа. Загинув 68-річний місцевий житель.

У Вовчанську окупанти обстріляли Центр первинної медико-санітарної допомоги. Пошкоджено будівлі лікарні, гаражі та автомобілі.

Під обстрілом опинилося село Першотравневе. Пошкоджено приватний будинок. Поранень зазнав мирний житель. Постраждалому надали медичну допомогу на місці.

В регіоні продовжуються роботи з розмінування деокупованих територій. Впродовж останньої доби піротехнічними підрозділами ДСНС було знешкоджено 97 вибухонебезпечних предметів.

На лінії зіткнення наші військові надійно тримають свої позиції. Ворог зазнає відчутних втрат. Віримо в ЗСУ та працюємо на нашу Перемогу, – зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що внаслідок обстрілів Харківщини 17 лютого є загиблий серед мирних мешканців.