Окупанти вдруге за добу обстріляли Харків ракетами (фото)

03.01.2024 09:12   -
Окупанти вдруге за добу обстріляли Харків ракетами

Вчора, 2 січня, російські окупанти двічі атакували Харків. Зранку ворог ракетами Іскандер обстріляв Шевченківський район. Ввечері ракетами С-300 вдарив по Основ’янському, повідомляє Iнфосiтi.

В результаті вчорашнього ранкового ворожого обстрілу м. Харкова постраждали 62 людей, з них 6 – діти. Одна жінка загинула. Наразі у медзакладах міста перебуває 28 людей, з них 4 – діти. Двоє дорослих у важкому стані.

2 січня приблизно о 22:45 ворог атакував мирне населення Харкова балістичними ракетами С-300. Постраждала цивільна інфраструктура у Основ’янському районі. Зокрема, зафіксовано часткове руйнування школи та пошкодження корпусів дитячого садку. У житлових будинках вибито вікна. Правоохоронці вилучили уламки ракети типу С-300.

“Одна з ракет влучила у будівлю навчального закладу, спричинивши руйнування на площі 1000 кв.м. Вибухом також пошкоджені вікна сусідніх житлових будинків.


Рятувальники провели обстеження навколишніх будинків, перевірили чи не потрібна комусь допомога. В одному з будинків на сусідній вулиці вони виявили чоловіка, заблокованого у своїй квартирі. Надзвичайники деблокували вхідні двері, які понівечило вибуховою хвилею”, – розповіли у ДСНС Харків.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ