Окупанти провели невдалу розвідку боєм під Слов’янськом, – Генштаб ЗСУ

10.07.2022 12:02   -
Ситуація на фронтах – Генштаб ЗСУ 10.07.2022

Ворог намагався провести розвідку боєм біля селища Долина, яке знаходиться недалеко від Слов’янська, проте були відкинуті українськими силами. Повідомляють “Харьковские известия” з посиланням на Генштаб ЗСУ.

В Харківському напрямку основні зусилля ворог зосереджується на недопущенні просування ЗСУ. Здійснив обстріли з артилерії різних калібрів у районах населених пунктів Харків, Руські Тишки, розсадник, Коробочкине, Іванівка, Дементіївка, Соснівка, Рубіжне та Слатине. Авіаудар зафіксований поблизу верхнього Салтова. З території Бєлгородської області окупанти завдали ракетного удару по місту Харкову крилатою ракетою типу”Іскандер”.

На Волинському та Поліському напрямках змін діяльності підрозділів Збройних сил Білорусі в прикордонних районах Брестської і Гомельської областей не відзначається.

На Сіверському напрямку противник здійснив обстріли поблизу Бачівська, Миропілля, Володимирівки, Вовківки та Волфиного. Недалеко від двох останніх завдав ще й авіаударів. Вів повітряну розвідку із застосуванням БПЛА.

У Слов’янському напрямку ворог здійснював вогняне ураження позицій наших військ, провів розвідку боєм штурмовою групою в районі населеного пункту Долина, успіху не мав і відійшов. Противник обстрілював зі ствольної та реактивної артилерії райони долини, Дібрівного, Мазанівки, Богородичного, Адамівки, Андріївки, Вірнопілля, Великої Комишувахи, Краснопілля та Нової Дмитрівки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що окупанти завдали по Харкові три ракетні удари.