Обстріли, руйнування, пожежі: ситуація на Харківщині на ранок 16 березня

16.03.2023 09:06   -
Обстріли, руйнування, пожежі: ситуація на Харківщині 16 березня

Минулої доби російські окупанти обстріляли м. Харків та прикордонні населені пункти чотирьох районів Харківської області. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними Генштаба, минулої доби противник здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Куп’янськ, Крохмальне, Леміщине, Стрілеча, Красне, Стариця, Вовчанськ, Бочкове, Бударки, Амбарне та Колодязне Харківської області.

На лінії зіткнення ворог здійснив чергову спробу вести наступальні дії в районі Гряниківки, але вкотре зазнав невдачі та відступив з втратами.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також ворог завдав ракетний удар по об’єкту цивільної інфраструктури міста Харкова. Пошкоджена будівля навчального закладу та житловий 16-поверховий будинок, а також декілька автомобілів та гаражні бокси. Жертв та постраждалих немає.

Внаслідок ворожого обстрілу сталася пожежа у с. Гатище Вовчанської громади. Зі слів заявника, там горіли 3 приватні будинки. Проте підрозділи ДСНС не мали можливості виїхати на ліквідацію тієї пожежі через постійні сильні обстріли з боку окупантів.

У селищі Вільча Вовчанської громади внаслідок обстрілу пошкоджена будівля однієї з торговельно-виробничої фірм.

У с. Леміщено Золочівської громади масованими обстрілами фактично знищено 7 приватних будинків та об’єкти інфраструктури.

За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили біля 1 га території та знешкодили ще 88 вибухонебезпечних предметів.

ОСТАННІ НОВИНИ