Обстріл з РСЗВ та ворожий БПЛА: ворог атакував Харківщину — є поранені

12.04.2023 09:11   -
Обстріл з РСЗВ та БПЛА: ворог атакував Харківщину — є поранені

Протягом минулої доби російські окупанти продовжували обстріли прикордонних та прифронтових населених пунктів Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними Генштаба ЗСУ, ворожого вогневого впливу зазнали населені пункти Ветеринарне, Глибоке, Хатище, Вовчанськ, Зибине, Волохівка, Охримівка, Черняків, Комисарова, Бударки, Довжанка, Колодязне, Кам’янка, Тополі, Красне Перше, Рідкодуб, Новомлинськ, Дворічна, Кіндрашівка, Піщане, Берестов Харківської області.

Внаслідок обстрілів м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено щонайменше 4 житлові будинки та дорожнє полотно.

В Ізюмському районі біля с. Шебелинка ворог застосував БПЛА. Російський дрон о 12:20 11 квітня вдало збили Сили оборони. Внаслідок падіння БПЛА сталася пожежа на площі 10 га на відкритій території в полі. Жертв та постраждалих не має.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ с. Кіндрашівка Куп’янського району поранення отримала 62-річна жінка.

В області залишається високою мінна небезпека. Вчора поблизу с. Сподобівка Куп’янського району на невідомому вибухонебезпечному предметі у полі підірвався тракторист. Крім того, в с. Рубіжне Чугуївського району 48-річний чоловік на власному подвір’ї підірвався на російській міні. Чоловік наступив на міну «пелюстку». Госпіталізований з мінно-вибуховою травмою.

Триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 161 вибухонебезпечний предмет.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.