Начальника районного відділу ДВС затримано на хабарі

09.09.2022 15:30   -
Новини Харкова: начальника районного відділу ДВС затримано на хабарі

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженнi за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України). Повідомляють Харьковские известия з посиланням на Харківську обласну прокуратуру.

За даними слідства, з серпня по вересень цього року начальник одного з районних відділів державної виконавчої служби Харківської області вимагав гроші у жінки за зняття ії автомобіля з розшуку по виконавчому провадженню. Свої незаконні дії службовець «оцінив» у 10 тис. гривень.

8 вересня під час передачі грошей начальника районного відділу ДВС затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції №1 Харківського районного управління поліції №3 ГУНП в Харківській області. Оперативний супровід здійснюють співробітники Управління стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР НПУ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Харківщині мати вигнала свою 14-річну доньку з дому.