На Печенежчине завершилась эстафета открытия мини-проектов “Вместе в будущее”

14.12.2017 15:23   -
Автор:
Цей районнний будинок культури, що на Печеніжчині представ перед мешканцями в абсолютно оновленому вигляді. Сучасна сцена облаштована спецальним освітленням засяяла і справді різнобарвними кольорами. А так і було задумано, кажуть громадські активісти, які створили міні-проект і надали його до обласного конкурсу "Разом в майбутнє". Конкурс виграли і от результат та ще й до ювілею Печенізької районної ради, що стало великим подарунком для всіх.  
 
Лариса Ярова голова Печенізької районної ради 
 
Символічно що саме сьогодні в день. Печенізької райради ми завершили естафету впровадження мін-проектів обласного конкурсу розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє" і сьогодні я би хотіла подякувати всім тим, хто долучився до нашої спільної роботи.  
 
А робота і справді була спільною, адже крім ініціативних мешканців в ній взяли участь і органи місцевого самоврядування, і депутати. І це доречі не єдиний проект, що реалізовують ось так всі разом. Тому, як зазначив народний депутат України Дмитро Шенцев, який опікує Печеніжчину, район і розвивається стабільно та динамічно.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Идеальная форма реализации всего хорошего это конечно же инициатива снизу, инициатива от людей когда все усилия объединяются, то тогда мы видим хорошие результаты. В этом районе тоже реализуются мини-проекты "Разом в майбутнє" и мои проекты работают постоянно много лет. Поэтому мы дружная команда, которая тоже уже сделала много хороших дел.
 
А хороші справи, зазначають мешканці, відбуваються по всьому району. Тож, сподіваються що і надалі працюватимуть так само однією командою. 
 
Олена Передеря Борщівський сільський голова (Печенізький район)
 
Спасибі нашому депутатському корпусу, районній раді, райадміністрації, особисто Дмитру Олексійовичу, вони всі нас завжди підтримують  З підтримкою легше нам працювати, легше все будується, тому що є взаємопорозуміння. 
 
А за такої умови співпраці печенізьці вже будують амбітні плани розвитку, щоби Печенізький край і надалі розвивався і працював.