На Харківщині жінка обікрала односельця

27.01.2024 17:30   -
На Харківщині жінка обікрала односельця

Зловмисниця допомагала чоловіку по домогосподарству. Коли пішла, вона прихопила з собою чужий повербанк та шліфувальну машинку. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

До сектору поліцейської діяльності № 1 Богодухівського РВП надійшло повідомлення від 30-річного чоловіка про те, що з його домогосподарства зникли речі.

Поліцейські групи реагування патрульної поліції разом з оперативниками територіального підрозділу встановили, що до злочину причетна 46-річна жителька Богодухівського району. Жінка допомагала знайомому по домогосподарству. Вона побачила у господаря павербанк та попросила під приводом підзарядити свій мобільний телефон. Користуючись тим, що ніхто не бачить, вона прихопила з собою павербанк та з полиці господарського приміщення шліфувальну машинку. По дорозі додому жінка зустріла малознайому жінку та запропонувала їй придбати павербанк, на що остання погодилася.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. За санкціями статтей жінці загродує покарання строком до 8 років ув’язнення.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.