На Харківщині затримали експравоохоронця-зрадника, який намагався втекти до росії

12.09.2022 13:11   -
Новини Харківщини: Поліцейського-зрадника затримали на кордоні з рф

У Харківській області затримали експравоохоронця-зрадника, який після деокупації смт Великий Бурлук, намагався втекти до росії. Про це повідомляють Харьковские известия.

25 лютого ЗС рф повністю взяли під контроль смт Великий Бурлук Куп’янського району.

Встановлено, що одразу після захоплення російською армією населеного пункту експравоохоронець перейшов на бік ворога, висловлюючи своє позитивне ставлення до дій країни-агресора. Підозрюваний допомогав представникам рф у створенні нового окупаційного правоохоронного органу в смт Великий Бурлук.

Крім того, щоб догодити кремлівським ляльководам, експоліціянт передав російській армії службову автівку та дозволив користуватись приміщенням кафе, що належить його дружині.

Після деокупації населенного пункту зрадника було затримано в порядку ст. ст.208, 615 КПК України на кордоні з рф, коли він намагався втекти.

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому начальнику одного з секторів відділення поліції №1 Куп’янського районного управління поліції ГУНП в Харківській області за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

Раніше ми повідомляли про те, що за державну зраду затримали колишнього начальника УСБУ в Харківській області.