На Харківщині затримали експоліцейську, яка працювала на окупантів (фото)

07.02.2023 14:39   -
На Харківщині затримали за держзраду експоліцейську з Куп‘янська

Під час окупації міста Куп‘янськ 26-річна експоліцейська почала співпрацювати з російськими окупантами. Про це повідомляють Харьковские известия.

Спочатку зрадниця здійснювала облік заяв та повідомлень про злочини в окупаційній «міліції». Згодом жінка добровільно обійняла посаду «исполняющего обязанности инспектора штаба» у псевдоправоохоронному органі, а після цього стала «старшим инспектором группы анализа, планирования и учета Отдела полиции № 1 (дислокация г. Купянск)».

За роботу на окупантів зрадниця щомісячно отримувала 45 000 російських рублів.

6 лютого правоохоронці затримали поплічницю окупантів у с. Старовірівка Куп‘янського району в будинку її родичів, де вона переховувалась.

7 лютого слідчий суддя Ленінського районного суду м. Харкова задовольнив клопотання обласної прокуратури та обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру 26-річній колишній інспекторці з інформаційної підтримки відділу поліції №2 ХРУП №2 ГУНП в Харківській області за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

На Харківщині затримали за держзраду експоліцейську з Куп‘янська

ОСТАННІ НОВИНИ