На Харківщині велосипедист загинув під колесами вантажівки (фото)

22.03.2023 12:52   -
На Харківщині велосипедист загинув під колесами вантажівки (фото)

Поліція розслідує обставини загибелі велосипедиста під колесами вантажівки ввечері 21 березня на автомобільній дорозі «Харків-Київ». Про це повідомляють Харьковские известия.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 березня близько 20:00 на автомобільній дорозі «Харків-Київ» недалековід повороту до населеного пункту с. Дорофіївка Богодухівського району.

Попередньо встановлено, що загиблий чоловік рухався по центру проїжджої частини та був у чорному одязі. Водій вантажівки не побачив велосипедиста, що їхав йому назустріч, та скоїв наїзд.


“57-річний водій «DAF» з напівпричепом-цистерною «GEUSENS» рухався зі сторони міста Валки в напрямку селища Чутове Полтавської області на ділянці дороги з одностороннім рухом та здійснив наїзд на велосипедиста, що їхав по центру дороги у попутному напрямку. Від отриманих тілесних ушкоджень 45-річний чоловік загинув на місці”, – йдеться в повідомленні Нацполіції.

Слідчими за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.