На Харківщині уклали договір на ремонт дороги с підсанкційним підприємством

12.01.2023 13:58   -
На Харківщині уклали договір на ремонт дороги с підсанкційним підприємством

Прокуратура вимагає розірвати договір щодо ремонту дороги на Харківщині загальною вартістю 103 млн гривень, укладений з підсанкційним підприємством. Про це повідомляють  Харьковские известия.

Інформація щодо закупівлі держпідприємством послуг з поточного середнього ремонту автомобільної дороги місцевого значення «Богодухів – Валки – Нова Водолага» опублікована на офіційнім веб-порталі публічних закупівель «Прозоро». Згідно договору, 103 млн гривень за ремонті роботи мало отримати товариство з обмеженою відповідальністю. Втім виявилося, що до цього ТОВ рішенням Ради національної безпеки і оборони України застосовано персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції).

Крім того, встановлено, що постачання асфальтобетонної суміші для виконання послуг з поточного середнього ремонту автомобільної дороги, надання послуг з випробувальної дорожньої лабораторії також здійснюють підприємства, на які рішенням РНБО також накладено обмежувальні заходи (санкції).

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Керівником Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова подано позовну заяву до суду в інтересах держави до державного підприємства та щодо розірвання договору про закупівлю послуг.

ОСТАННІ НОВИНИ