На Харківщині проведуть розслідування щодо окупанта, який вбив мирну жительку (фото)

19.04.2023 16:47   -
На Харківщині розслідують вбивство жінки окупантом рф

Прокуратура отримала дозвіл на проведення спеціального розслідування щодо російського окупанта, який вбив мирну мешканку під час окупації міста Ізюм Харківської області. Про це повідомляють Харьковские известия.

Нагадаємо, у травні 2022 року в окупованому Ізюмі російські військові залицялись до 36-річної жінки. Окупанти бачили, що жінка ніяк не реагує на їх «компліменти», тому вирішили вигадати історії про те, що заберуть її до росії задля «кращого життя».

2 червня жінка за пропозицією окупанта прийшла до штабу, де було влаштовано точку виходу у мережу Інтернет, щоб зателефонувати брату з Івано-Франківської області.

Зі штабу вийшов росіянин, який ревнував жінку до інших, при цьому маючи дружину у рф. Через ревнощі окупант вистрілив жінці прямо у груди. Від пострілу потерпіла померла на місці.

Підозрюваного оголошено у розшук.

Суд задовольнив клопотання слідчого СУ ГУНП в Харківській області, погодженого прокурором Харківської обласної прокуратури, щодо проведення спеціального досудового розслідування стосовно заступника командира батальйону по озброєнню військової частини 62892, військовослужбовцю 245-ого гвардійського мотострілкового полку зс рф, який підозрюється у порушенні законів та звичаїв війни, поєднаному з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ