На Харківщині п’яний водій тікав від поліції та в’їхав в багатоповерхівку (фото)

01.03.2023 14:54   -
На Харківщині затримали п'яного водія, який тікав від поліції

Правоохоронці виявили порушника під час патрулювання міста Лозова у Харківській області 28 лютого о 20:56. Про це повідомляють Харьковские известия.

Поліцейські подали сигнал порушнику про зупинку, але він пришвидшився. Працівники групи реагування патрульної поліції розпочали переслідування втікача. Однак, водій автомобіля Hyundai зупинився лише тоді, коли врізався в багатоповерхівку.

Потім чоловік відкрив двері авто, впав на землю та почав кричати. Він виражався нецензурною лайкою в бік поліцейських та погрожував їм фізичною розправою.

Під час спілкування з 55-річним водієм поліцейські помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження освідування на визначення стану сп’яніння порушник відмовився.

Після аварії поліцейські запропонували доставити водія до медичного закладу для надання допомоги. На що порушник погодився.

В лікарні п’яний чоловік продовжив поводити себе агресивно та висловлювався нецензурною лайкою в бік медичного персоналу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

На порушника поліцейські склали чотири адміністративні протоколи за статтями:

  • 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна),
  • 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку),
  • 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції),
  • 121 (Порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На даний час вирішується питання про притягнення чоловіка до відповідальності за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ОСТАННІ НОВИНИ