На Харківщині — нові пожежі та руйнування внаслідок обстрілів

16.02.2023 09:20   -
На Харківщині — нові пожежі та руйнування внаслідок обстрілів

Минулої доби ворожого вогневого впливу зазнали населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів Харківської області. Про це повідомляють Харьковские известия.

Під ворожими обстрілами минулої доби перебували Гранів, Світличне, Стрілеча, Вовчанськ, Землянки, Рублене, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна і Крейдянка. На Куп’янському напрямку противник обстріляв Гряниківку і Кучерівку. По Гранову і Удах окупанти нанесли авіаційний удар з території рф.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

15 лютого ворог тричі обстріляв Куп’янськ. Пошкоджено щонайменше 6 приватних житлових будинків та господарчі споруди. Сталися пожежі.

Горіли: прибудова до приватного житлового будинку, господарча споруда на загальній площі близько 50 кв.м., а також приватне підприємство на площі 700 кв.м., де горів ангар, гаражі та 5 автомобілів, включаючи два автобуси. Постраждалих немає.

Також під ворожим вогнем була смт Дворічна. Там вибито вікна у декількох приватних будинках.

Також вчора ворог з артилерії обстріляв Вовчанськ. Там пошкоджено 3 приватних будинки.

Вчора, 15 лютого, російські війська обстріляли із РСЗВ «Ураган» село Світличне Золочівської територіальної громади. Пошкоджень зазнали одне домогосподарство та електромережі. На щастя, без постраждалих.

ОСТАННІ НОВИНИ