На Харківщині експоліцейський катував цивільних, щоб заслужити довіру окупантів

02.02.2023 14:59   -
На Харківщині експоліцейський катував цивільних в Балаклії

На Харківщині експоліціянта підозрюють у держзраді. Зрадник катував електричним струмом місцевого мешканця, щоб заслужити довіру окупантів. Про це повідомляють  Харьковские известия.

Встановлено, що під час окупації м. Балаклія Ізюмського району колишній інспектор СРПП ВП №1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області добровільно пішов на співпрацю з окупантами та погодився працювати у так званій «Народній міліції».

Так, на початку травня за його наказом «народні міліціонери» приїхали до місцевого мешканця та примусово відвезли його до псевдоправоохоронного органу. Аби вибити з чоловіка інформацію про осіб, які збувають наркотики у Балаклії, зрадник вдягнув на чоловіка кайданки та за допомогою спеціального пристрою катував електричним струмом.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Крім того, експоліцейський патрулював місцевий ринок та «супроводжував» співробітницю ринку під час вимагання та передачі грошей для окупантів від продавців.

Отримавши від окупаційної адміністрації достатній рівень довіри, зрадник спочатку обійняв посаду «командира отдела патрульно-постовой службы Балаклейского отдела полиции Изюмского района», а згодом став і «керівником».

31 січня експоліцейському заочно повідомлено про підозру за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).

ОСТАННІ НОВИНИ