На Харківщині чоловік убив знайомого та скинув тіло у зливну яму (фото)

19.05.2023 17:47   -
На Харківщині чоловік убив знайомого та скинув тіло у зливну яму (фото)

18 травня до Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканця села Мосьпанове про те, що він виявив в каналізаційній ямі на подвір’ї мертву людину. Про це повідомляють Харьковские известия.

В ході конфлікту постраждалий накинувся на свого знайомого з ножем. Захищаючи себе, підозрюваний вдарив нападника металевою палицею по голові, внаслідок чого той помер.

Під час попереднього огляду експерт встановив, що на тілі померлого є ознаки насильницької смерті у вигляді травми голови.

За словами начальника слідчого відділу поліції Чугуївського районного управління Олега Рожнова, під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій за кілька годин працівники карного розшуку викрили чоловіка, причетного до скоєння злочину. Ним виявився 52–річний місцевий житель, який мешкає неподалік від місця події.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Як розповів підозрюваний, у січні цього року він разом з 36-річним другом пиячили, а потім посварилися. Господар почав виганяти чоловіка з дому, але гість напав на нього з ножем. Чоловік, захищаючи себе, вдарив товариша металевою палицею по голові. Коли зрозумів, що той мертвий, вирішив позбавитися тіла й викинув його в зливну яму на подвір’ї сусіднього будинку.

19 травня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 2 років позбавлення волі.

ОСТАННІ НОВИНИ