На Харківщині через обстріли минулої доби сталися три пожежі, є руйнування та поранені

20.02.2023 08:50   -
На Харківщині через обстріли сталися три пожежі, є руйнування та поранені

Минулої доби на Харківщині рятувальники тричі виїжджали на гасіння пожеж, спричинених ворогом. Поранень зазнали четверо мирних мешканців. Про це повідомляють Харьковские известия.

За інформацією регуональної пресслужби ДСНС, 19 лютого у м. Куп’янськ ворог влучив у приватне домоволодіння, після чого зайнявся гараж на площі 10 кв.м. Постраждали 2 сусідні домоволодіння. У селищі Липці Харківського району внаслідок обстрілів горів приватний гараж на площі 15 кв.м., постраждали ще 2 приватні домоволодіння.

Сьогодні, о 5-й ранку 20 лютого, ворог обстріляв приватне сільськогосподарське підприємство у с. Курилівка Куп’янського району. Горіла будівля пункту технічного обслуговування та 2 одиниці техніки на площі 160 кв.м.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також минулої доби ворожими снарядами у м. Куп’янськ пошкоджені житлова 9-типоверхівка, будівля закладу охорони здоров’я, пам’ятники на цвинтарі та АЗС. У смт Дворічна Куп’янського району обстрілом пошкоджено будівлю пожежно-рятувальної частини, заклад охорони здоров’я, приватні гаражі та автомобілі.

У Липцях поранені жінки 50 та 32 років. Вони госпіталізовані та отримують усю необхідну медичну допомогу. У Вовчанську Чугуївського району осколкових поранень зазнала жінка 45 років. Отримала медичну допомогу на місці.
У Кругляківці Куп’янського району внаслідок ворожого обстрілу поранення отримав 40-річний цивільний чоловік.

ОСТАННІ НОВИНИ