На Харківщині за добу поліцейські виявили понад 1300 правопорушень (фото)

25.06.2022 10:15   -
Скільки порушень виявили за добу на Харківщині - 25.06.2022 (фото)

Минулої доби на спецлінію харківської поліції надійшло 1359 повідомлень про правопорушення та події. Повiдомляють “Харьковские известия” з посиланням на відділ комунікацій ГУНП у Харківській області.

Минулої доби російські окупанти продовжували чинити терор та обстрілювати цивільну інфраструктуру в Харкові та Харківській області. Обстрілів зазнали населені пункти Чугуївської міської територіальної громади та місто Золочів.
24 червня працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали понад 25 фактів пошкодження будинків та інших споруд в наслідок обстрілів та пожеж. Поліцейські ретельно документують кожний злочин військових країни-агресора проти українського народу. За адресами здійснюються виїзди та огляди місць подій, збираються речові докази, відкриваються кримінальні провадження.

Поліцейські систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу. На блок постах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1800 транспортних засобів для виявлення правопорушень та недопущення потрапляння на територію області заборонених предметів.

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 15 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з російськими окупантами.
Працівники поліції щодня активно протистоять кримінальній злочинності.

Слідчі оголосили про підозру 35-річному чоловіку, який викрав майно з магазину по вулиці Родніковій у Харкові.
Під час патрулювання проспекту Перемоги працівники поліції викрили 40-річного громадянина у крадіжці майже 35 метрів кабелю, що належить комунальному підприємству. Речові докази вилучено. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В ході відпрацювання території міста працівники поліції виявили трьох осіб, у яких вилучили наркотичну речовину. Правопорушники доставлені до відділу поліції, триває перевірка.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у центрі Харкова правоохоронці завадили стихійній торгівлі цигарками.