На Харківщині рецидивіст обікрав 43-річного чоловіка (фото)

21.06.2022 16:30   -
Новини Харківщини: Рецидивіст обікрав чоловіка в магазині у Первомайському

43-річний потерпілий розказав поліцейським, що 18 червня у нього вкрали барсетку з магазину у місті Первомайський. Про це повідомляють «Харьковские известия».

Встановлено, що потерпілий поїхав до міста Первомайський на роботу. Через деякий час чоловік виявив, що його барсетки немає. В барсетці знаходились усі його речі: мобільний телефон, гроші, банківські картки та водійське посвідчення..

Зловмисника знайшли протягом кількох годин працівники поліції відділення № 1 Лозівського РВП. При собі у нього було викрадене майно.

Зловмисником виявився 38-річний мешканець міста Первомайський, який раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини.

Дані про подію внесені слідчим до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно чоловіка обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб.

Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Новини Харківщини: Рецидивіст обікрав чоловіка в магазині у Первомайському

Раніше ми повідомляли про те, що у Харкові затримали мародера, який грабував торговельні кіоски.