Минулої доби ворог продовжував атакувати населені пункти 4 районів Харківщини

29.03.2023 09:17   -
Минулої доби ворог обстріляв  4 райони Харківщини - є постраждалі

Минулої доби ворог продовжував обстрілювати мирних людей та цивільну інфраструктуру населених пунктів Куп’янського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів області. Про це повідомляють Харьковские известия.

Минулої доби ворог обстрілював околиці Тимофіївки, населені пункти Червона Зоря, Ветеринарне, Стрілеча, Глибоке, Красне, Стариця, Огірцеве, Комісарова, Устинівка, Вільхуватка, Строївка, Кам’янка, Красне Перше, Фіголівка, Новомлинська, Кутківка, Дворічна, Западне, Вільшана, Кислівка, Берестова Харківської області.

На лінії зіткнення ворог спробував просунутися вперед в районі Крохмального, але отримав відсіч та відступив з втратами.

Внаслідок ракетного удару по м. Богодухів пошкоджені 13 житлових будинків та будівля дитячого садка. Отримав поранення 62-річний чоловік. Госпіталізований у легкому стані.

Також протягом дня ворог масовано обстрілював з мінометів, артилерії та танків смт Дворічна Куп’янського району. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Зафіксовано більше 150 ударів.

Внаслідок обстрілів Вовчанська Чугуївського району пошкоджено об’єкт цивільної промисловості та господарчі споруди.

Тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 116 вибухонебезпечних предметів.

ОСТАННІ НОВИНИ