Минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні населені пункти в Харківській області

24.02.2023 09:25   -
Наслідки масованого обстрілу Харківської області 23 лютого 2023

Минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні населені пункти в Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах області. Сталися пожежі, є руйнування та постраждалі. Про це повідомляють Харьковские известия.

Вчора, 23 лютого, попередньо з ЗРК С-300, ворог завдав удару по адміністративній будівлі у смт Дворічна Куп‘янського району. Сталася пожежа. 2 людей – чоловік і жінка отримали поранення. Була інформація, що під завалами перебувають люди.

Під час проведення рятувальних робіт ворог вдруге обстріляв Дворічну. Бив прицільно по рятувальниках. Було пошкоджено щонайменше 4 автомобілі ДСНС. Через ризик для життя рятувальників роботи з розбору завалів було призупинено.

Пожежі, спричинені бойовими діями з боку окупаційних військ рф, вчора, 23 лютого, також трапились на території Дворічанської, Вовчанської та Кіндрашівської територіальних громад.

Наслідки масованого обстрілу Харківської області 23 лютого 2023

Протягом дня ворог масовано обстрілював Куп’янськ та навколишні села.

У Куп’янську обстрілами зруйновано 4 житлові будинки, поранення зазнали 2 жінки 54, 61 року та чоловік 43 років. У Куп’янському районі пошкоджено будинки та господарчі споруди, сталися пожежі. Поранення протягом доби отримали 4 чоловіки 49, 68, 72 та 73 років. Усі вони госпіталізовані та отримують медичну допомогу.

У м. Вовчанськ пошкоджено 10 приватних маєтків та бібліотека. У с. Вовчанські Хутори – 1 приватний будинок.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.