Минулої доби росіяни атакували більше 25 прикордонних населених пунктів Харківщини

21.02.2023 09:10   -
Росіяни атакували більше 25 населених пунктів Харківщини

Минулої доби під ворожим обстрілом опинилися більше 25 прикордонних населених пунктів в Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах області. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними Генштаба ЗСУ, за минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка і Масютівка Харківської області.

Також повідомляється, що ворог обстріляв з різних видів зброї понад 25 районів населених пунктів на Харківщині. Серед них – Стрілеча, Красне, Зелене, Тернова, Бочкове, Мала Вовча, Озерне, Григорівка, Дворічна, Гряниківка, Піщане, Крохмальне, Першотравневе та Куп’янськ. Крім того, противник завдав авіаційного удару по населеному пункту Гранів Харківської області з території російської федерації.

За даними ХОВА, ворог пізно ввечері 20 лютого запустив ракети С-300 по Куп’янську. У місті пошкоджено заклад дошкільної освіти та спортивний об’єкт.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також вночі зафіксовані обстріли в с. Ківшарівка Куп’янського району. У смт Дворічна та с. Новоосинове Куп’янського району внаслідок обстрілів пошкоджено щонайменше 4 житлові будинки, господарчі споруди. У с. Новосинове через обстріли сталася пожежа, горів приватний будинок на площі 30 кв.м.

У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено приватний житловий будинок. Сталася пожежа, горіли перекриття та дах на площі 80 кв.м. Постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через ворожі обстріли на Харківщині 20 лютого сталися дві пожежі

Нагадаємо, вранці 20 лютого ворог обстріляв с. Стрілеча Харківського району. Поранені 2 цивільних людей. Жінка госпіталізована, чоловік отримав медичну допомогу на місці.

ОСТАННІ НОВИНИ