Минулої доби поліція відреагувала на 1615 повідомлень від громадян

30.10.2022 10:30   -
Новини Харкова: поліція відреагувала на 1615 повідомлень від громадян за добу

За добу правоохоронці опрацювали та зафіксували понад 20 фактів пошкодження будинків та інших споруд в наслідок обстрілів та пожеж. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУ НП.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями здійснили перевірку понад 3600 транспортних засобів.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 55 осіб.

Читайте також: на Харківщині поліцейські вилучили наркотичні засоби у жителя Чугуївського району.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. Слідчі повідомили про підозру 65-річному чоловіку у скоєнні крадіжки. Зловмисник, побачивши пошкоджені двері кафе, проник до приміщення та скоїв крадіжку майна. Досудове розслідування триває.

Щодня працівники поліції дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності деокуповані населені пункти, допомагають громадянам евакуюватись з небезпечних територій.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що прокурори вилучили дипломи російського зразка, якi окупанти бажали видати у Вовчанську.