Ківшарівка, Плетенівка, Кислівка та Котлярівка на Харківщині зазнали ворожих авіаударів (фото)

01.06.2023 09:16   -
Населені пункти на Харківщині зазнали ворожих авіаударів

Минулої доби ворог продовжував обстрілювати прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів Харківщини. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними Генштаба ЗСУ, напередодні противник знов спробував наступати на захід від Масютівки. Під натиском сил ЗСУ відступив. Також повідомляється, що впродовж доби 31 травня окупанти завдали авіаудару поблизу Плетенівки, Кислівки та Котлярівки (Харківська область), обстріляли з мінометів та артилерії населені пункти Уди, Гоптівка, Липці, Стрілеча, Зелене, Тернова, Стариця, Хатище, Вовчанськ, Плетенівка, Вовчанські Хутори, Огірцеве, Мала Вовча, Варварівка, Чухунівка, Амбарне, Григорівка, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Западне, Масютівка, Кислівка, Берестове (Харківська область).

Протягом усієї доби росіяни масовано обстрілювали Вовчанськ Чугуївського району. В місті пошкоджені приватні житлові будинки, підприємства цивільної промисловості, бібліотека, торговельні павільйони ринку. Сталися пожежі. Загинув чоловік 60 років, зазнала поранення та була госпіталізована жінка.

Увечері росіяни знову вдарили по смт Ківшарівка Куп’янського району керованою авіаційною бомбою. Зафіксовано влучання на території місцевого стадіону. Пошкоджено паркан та вибуховою хвилею вибило вікна в сусідніх будинках. Без постраждалих.

Ворожих обстрілів також зазнало с. Подоли Курилівської громади Куп’янського району. Обійшлось без жертв, постраждалих і пожеж.

В області залишається високою мінна небезпека. Вчора близько 13:30 між селами Чорноглазівка та Калинове Богодухівського району під час проведення польових робіт на міні підірвався трактор. На щастя, ніхто не постраждав.
За добу піротехніки ДСНС обстежили 9,3 га території та знешкодили 84 вибухонебезпечні предмети.

ОСТАННІ НОВИНИ