Харківські поліцейські разом із волонтерами організували для хворого хлопчика безкоштовну евакуацію на лікування до Німеччини (фото)

13.08.2022 17:00   -
Поліцейські  евакуювали маленького харків'янина на лікування за кордон

Маленький харків’янин Діма страждає на серйозну недугу і потребує постійного догляду та уваги, особливо під час тривалих переїздів. Його чекає довгий шлях до одужання, і харківські правоохоронці допомогли йому зробити перший крок до бажаної перемоги над хворобою. Повiдомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Помічник начальника ГУНП з гуманітарних питань В’ячеслав Марков та харківський волонтер Юрій Гордієнко кілька років опікуються родиною з хворим хлопчиком. Коли з’явилася можливість відправити Дмитра на лікування за кордон, поліцейські та волонтери об’єднали зусилля, щоб мрія дитини на одужання почала нарешті здійснюватися.

Підготовчий етап щодо організації транспортування маленького харків’янина до Німеччини тривав більше місяця. За цей час В’ячеслав Марков разом з Юрієм Гордієнко вирішили усі необхідні питання. Сьогодні, 13 серпня, у 5-й ранку автомобіль з Дімою та його родиною стартував с блокпоста Пісочин у складну подорож. Поліцейські супроводжували його до Полтави та передали під опіку своїм колегам з сусіднього регіону. У Діми і людей, які його супроводжують, попереду довгий і нелегкий шлях.

Тож сподіваємося, щоб вони якнайшвидше благополучно дісталися місця призначення, розпочали боротьбу з недугою і обов’язково перемогли!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що мешканець Харківщини завдав збитків державі на 60 тис гривень.