Харківські поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокації

02.10.2022 11:30   -
Новини Харкова: поліцейські продовжують нести службу на місцях дислокації

Працівники підрозділів ГУНП в Харківській області здійснюють документування злочинів російських окупантів, забезпечують пропускний режим на блокпостах з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин, забезпечують охорону публічного порядку в громадських місцях, виконують інші обов’язки за місцями дислокацій для забезпечення стабільної ситуації у місті та області. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУ НП.

Минулої доби на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями здійснили перевірку 4153 транспортних засобів.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 18 осіб.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 4 факти незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини. Зловмисників виявили у Шевченківському, Київському та Холодногірському районах Харкова. Відкрито кримінальні провадження. Проводяться невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про пожежі, розмінування та гуманітарна місія. Дані від рятувальників ДСНС станом на 2 жовтня.