Харківські поліцейські перевірили понад 2400 авто

05.02.2023 12:00   -
Новини Харкова: правоохоронці за добу перевірили понад 2400 авто

Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти упродовж доби зафіксували усі факти пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів і відкрили кримінальні провадження. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2458 транспортних засобів.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 6 осіб.

Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 4 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Наряд поліції у вестибюлі станції метро «Проспект Гагаріна» виявив 54-річного жителя Харківської області, який з 2019 року переховується від суду щоб уникнути покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що у Харкові чоловік задушив рідного брата.