Харківські поліцейські оперативно розшукали зниклу 13-річну дівчинку

12.02.2023 14:15   -
У Харкові оперативники повернули до родини зниклу дівчинку-підлітка

11 лютого о 18:30 до Харківського РУП № 2 ГУНП надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дівчини. За словами заявниці, донька пішла до магазину, телефон з собою не взяла. Жінка сама розпочала пошуки, але усі спроби виявилися марними. Повiдомляють Харьковские известия.

На пошуки дитини негайно був орієнтований особовий склад райуправління, зокрема оперативників кримінальної поліції, інспекторів ювенальної превенції та дільничних офіцерів поліції.

Поліцейські системно перевіряли прилеглу територію біля місця проживання зниклої та опитували громадян щодо встановлення можливих свідків. Один чоловік повідомив, що бачив схожу дівчину в під’їзді будинку в Салтівському районі. Правоохоронці негайно прибули за вказаною адресою та виявили неповнолітню, яка провела там ніч. Жертвою злочину дитина не стала, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Неповнолітню передали матері. За її словами, вона пішла з дому через небажання батьків придбати їй новий мобільний телефон.

Співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз’яснювальну роботу та склали протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокації.