Харків’янин подарував тещі крадений телефон

01.09.2023 10:44   -
Харків’янин подарував тещі крадений телефон

Інцидент стався у червні цього року. Чоловік побив перехожого, пограбував. Телефон, який витягнув у потерпілого, подарував своїй тещі. Про це повідомляє Інфосіті.

Прокурори в суді довели, що 26 червня цього року чоловік пограбував перехожого у пішохідному тунелі біля одного з будинків по вул. Привокзальній у Харкові.

“Зловмисник вдарив потерпілого по голові, від чого той впав на землю. Грабіжник витягнув з кишені своєї жертви телефон та готівку і, вдаривши чоловіка ще раз головою об стінку, втік з місця злочину. У подальшому зловмисник подарував телефон, який витягнув у потерпілого, своїй тещі”, – йшлося в обвинувальному акті.

У суді обвинувачений свою вину визнав. Щодо телефона, то зловмисник пояснив, що передав його родичці нібито на зберігання.

Червонозаводський районний суд м. Харкова визнав винним 28-річного чоловіка у грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України). Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

ОСТАННІ НОВИНИ