Генштаб: 12 населених пунктів Харківщини постраждали від обстрілів росіян минулої доби

28.02.2023 08:59   -
Генштаб: росіяни обстріляли 12 населених пунктів Харківщини

Окупанти продовжують обстрілювати цивільних людей та інфраструктуру прикордонних населених пунктів Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів Харківщини. Про це повідомляють Харьковские известия.

На Слобожанському напрямку ворог обстріляв населені пункти Червона Зоря, Ветеринарне, Стрілеча, Гатище, Вовчанськ і Вовчанські Хутори.

На Куп’янському напрямку – здійснив артилерійські обстріли по районах населених пунктів Дворічна, Лиман Перший, Гряниківка, Курилівка, Кислівка і Табаївка Харківської області.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.


Внаслідок обстрілу с. Вовчанські Хутори Чугуївського району пошкоджено 8 житлових будинків та господарчі споруди. Без постраждалих.

У Куп’янську внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приватний житловий будинок.

В області зберігається висока мінна небезпека. Сьогодні, 28 лютого, в с. Волохів Яр Чугуївського району на протипіхотній міні “Пелюстка” підірвався 60-річний чоловік, який перебував на своїй земельній ділянці. Госпіталізований з осколковим пораненням.

В області триває гуманітарне розмінування. Саперами 27 лютого виявлено та знешкоджено 16 одиниць ворожих мін, вибухівок та боєприпасів.

ОСТАННІ НОВИНИ