Донеччанин намагався вкрасти кабель та знеструмив кисневу підстанцію лікарні у Харкові

02.05.2023 09:44   -
Донеччанин знеструмив кисневу підстанцію лікарні у Харкові

У Харкові поліцейські охорони викрили чоловіка, який знеструмив кисневу підстанцію та повністю зупинив подачу кисню в реанімаційне відділення лікарні. Про це повідомляють Харьковские известия.

Інцидент стався 1 травня у Слобідському районі Харкова. До групи реагування поліції охорони звернувся співробітник інфекційної лікарні та повідомив про підозрілого чоловіка, який метушився біля кисневої підстанції інфекційної лікарні. 

Прибувши на місце події, поліцейські роти Управління поліції охорони затримали громадянина, який пошкодив електричний кабель та створив загрозу життю та здоров’ю пацієнтам інфекційної лікарні.

На щастя, сильно нашкодити пацієнтам чоловік не встиг.

“Він пошкодив електричний кабель, який був під’єднаний до кисневої станції, але ця станція не подавала кисень в палати, де є пацієнти, тому на них це ніяк не вплинуло”, – повідомив Суспільному Харків директор обласної інфекційної лікарні Павло Нартов.

Зловмисником виявився 40-річний уродженець Донецької області. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Слобідському районі пограбували одразу 7 індивідуальних теплових пунктів

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.