Десятки поранених та вісім загиблих: Рашисти масовано обстріляли Харків ракетами (фото)

18.08.2022 09:28   -
Масований ракетний обстріл Харкова: вісім загиблих

Під ударом російських терористів знову опинилися житлові будинки з цивільними людьми. Близько 21:30 російська ракета, імовірно “Іскандер”, влучила у триповерховий житловий будинок в Салтівському районі. Близько 4:30 ранку ворог здійснив пуски ще 8 ракет з бєлгорода в напрямку Харківщини. Про це повідомляють Харьковские известия.

Будинок у Салтівському районі майже повністю зруйнований, сталася масштабна пожежа. За останніми даними, під завалами загинули 7 людей, 17 – поранені, в тому числі 11-річна дитина. У цьому будинку проживало понад 30 людей. В тому числі пенсіонери і діти. Серед них були люди с вадами слуху.

“Російський Іскандер влучив у гуртожиток для людей з порушенням слуху. Триповерхова будівля мала дерев’яні перекриття, там жили цивільні люди”, – зазначили у поліції.

Близько 4.30 18 серпня на Харківщину російські терористи випустили 7 ракет С-300. Внаслідок ранкового обстрілу у Слобідському районі сталося часткове руйнування чотириповерхового гуртожитку та будівлі трамвайного депо.

За даними ХОВА, внаслідок обстрілу станом на зараз 2 людини загинули, 18 – отримали поранення, в тому числі 2 дитини.

Також ракети влучили у Будинок культури у Холодногірському районі. Сталася пожежа на площі близько 4 тис. кв. м.