Через обстріли російських військових на Харківщині сталося три пожежі на цивільних об’єктах (фото)

07.02.2023 08:31   -
Пожежі через обстріли: На Харківщині горіла лікарня у Вовчанську

За добу з 6 по 7 лютого 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНСБ здійснили 21 оперативний виїзд, в тому числі 3 — на ліквідацію пожеж, що сталися через ворожі обстріли. Про це повідомляють Харьковские известия.

Так, близько 19:20 6 лютого ворог вчергове обстріляв місто Вовчанськ. Ціллю окупантів стала міська лікарня, де у бомбосховищі переховувалися місцеві мешканці. Снаряд росіян влучив у дах лікарні. Сталася пожежа на площі 150 кв.м.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Рятувальники оперативно евакуювали 8 людей з бомбосховища лікарні. Та одразу приступили до гасіння пожежі. Вже о 20:50 пожежу було ліквідовано. Постраждалих немає.

О 20:55 після ще одного обстрілу Вовчанська загорівся трансформаторний стовп, котрий вогнеборці 47-ї ДПРЧ загасили за допомогою вогнегасника.

Біля 21:00 ворог обстріляв вже місто Куп’янськ. Влучив у приватне домогосподарство, де загорівся дах будинку та автомобіль. Пожежу площею у 2 кв .м оперативно ліквідували рятувальники 44-ї ДРПЧ разом із колегами з Луганська. Автомобіль згорів повністю.

ОСТАННІ НОВИНИ