Через обстріли окупантів на Харківщині загинула співробітниця прокуратури

21.11.2022 12:20   -
Обстріл Харківщини 20 листопада: загинула співробітниця прокуратури

Прокурор загинула 20 листопада внаслідок російського ракетного удару по житловому сектору смт Шевченкове Куп’янського району. Про це повідомляють Харьковские известия.

Нагадаємо, ввечері 20 листопада ворог завдав ракетного удару системою С-300 по м. Шевченкове. Ракета влучила у 2-поверховий багатоквартирний будинок. Пошкоджено також житловий будинок поруч. Внаслідок обстрілу загинула 38-річна жінка, щонайменше 2 людей отримали поранення.

Як з’ясувалося, у власній квартирі загинула прокурор Шевченківського відділу Куп’янської окружної прокуратури Харківської області Олена Олександрівна Маслич.

“Олена Олександрівна з першого дня деокупації Шевченківської територіальної громади та Куп’янського району віддано виконувала свої службові обов‘язки, документуючи факти збройної агресії рф на території району.

Олена Маслич присвятила роботі в органах прокуратури України 10 років, заслужила повагу колективу за високий професіоналізм, чесність та відданість. У загиблої залишився 15-річний син”, – розповіли в Харківській обласній прокуратурі.