Безкоштовно лікувала окупантів: затримано фельдшерку-колаборантку

19.05.2023 17:05   -
Безкоштовно лікувала окупантів: затримано фельдшерку-колаборантку

Викриття внутрішніх ворогів нашої держави не зупиняється — встановлено особу ще однієї колаборантки, яка співпрацювала з ворогом під час окупації Ізюмського району. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними слідства, фельдшерка одного із сіл Ізюмського району, маючи проросійські погляди та активно підтримуючи дії держави-агресорки, добровільно надала приміщення амбулаторії для розміщення російських військовослужбовців. Аби окупанти почували себе комфортно, жінка організувала для них харчування і безкоштовно надавала їм необхідні лікарські засоби.

При цьому місцевим мешканцям колаборантка у наданні медичної допомоги відмовляла, а необхідні їм ліки, наявні в амбулаторії, пропонувала купувати у неї.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також фельдшерка «заробляла» собі привілейоване ставлення від окупантів, повідомляючи їм інформацію про проукраїнськи налаштованих мешканців. 

Окупанти віддячили своїй поплічниці, дозволивши їй організувати в приміщенні амбулаторії магазин, у якому вона, крім ліків, також продавала продукти харчування та алкогольні напої.

За клопотанням прокурорів підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ОСТАННІ НОВИНИ