Армія рф обстріляла населені пункти 4 районів Харківської області

03.05.2023 09:10   -
Армія рф обстріляла населені пункти 4 районів Харківської області

Протягом минулої доби ворог обстрілював мирне населення та цивільну інфраструктуру населених пунктів Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Богодухівського районів. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними Генштабу ЗСУ, минулої доби артилерійським та мінометним обстрілам піддалися Красне Перше, Фіголівка, Новомлинськ, Лиман Перше, Куп’янськ, Кислівка, Крохмальне, Берестов, Ветеринарне, Вільхівка, Гатище, Вовчанськ та Потіхонов Харківської області.

Як повідомили в Штабі оборони області, у с. Гур’їв Козачок Богодухівського району внаслідок обстрілу із РСЗВ було пошкоджено приміщення сільгосппідприємства.

Внаслідок обстрілу с. Вільхуватка Куп’янського району пошкоджено два багатоквартирні будинки та щонайменше три приватні будинки.

У с. Петропавлівка Куп’янського району через обстріли отримала поранення та була госпіталізована 73-річна жінка. У селі пошкоджено два житлові будинки.

У с. Бочкове Чугуївського району також було пошкоджено приватне домоволодіння.

Триває розмінування області. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 16 га території та знешкодили 346 вибухонебезпечних предметів.

Двоє людей загинули від вибуху невідомого вибухонебезпечного предмету у Балаклійській громаді у полі між селами Вербівка та Вовчий Яр.

ОСТАННІ НОВИНИ