Армія мародерів: Встановлені особи російських військових, що обікрали будинок в Циркунах (відео)

02.03.2023 10:35   -
Мародери з армії рф, що обікрали дім в Циркунах, отримали підозри

Слідчі встановили особи російських окупантів-мародерів, які були в Циркунах. Загальна вартість викраденого сягає 1 млн гривень. Про це повідомляють Харьковские известия.

Під час окупації с. Циркуни Харківського району 9 віськовослужбовців країни-агресора обікрали один з приватних будинків.

До поліції звернулася власниця будинку, яка покинула дім через війну і все одно постраждала від окупантів. Про те що, вона стала жертвою мародерів з армії рф, жінка дізналася, побачивши фото з чужинцями зі своєї домівки у Гугл-сховищі.

Слідством встановлено, що солдати армії рф проникли на територію приватного домоволодіння, зламавши металеві ворота ломом та кувалдою. З будинку окупанти викрали ноутбуки, планшети, ігрову приставку, телевізор, пральну машинку, смарт-годинник, мобільні телефони, велосипеди та автомобіль. Загальна вартість вкраденого сягає більше 1 млн гривень.

Наразі встановлено 9 осіб, яким заочно повідомлено про підозру за ч.2 ст. 28 та ч.1 ст. 438 КК України. Жоден з них, якщо виживе, не уникне покарання.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.