1 березня росіяни обстріляли Чугуїв. Є «прильоти»

01.03.2023 08:59   -
1 березня росіяни обстріляли Чугуїв на Харківщині. Є «прильоти»

Ворог продовжує обстрілювати населені пункти Харківської області. Сьогодні, 1 березня, зранку окупанти обстріляли Чугуїв. Зафіксовано три «прильоти» по місту. Про це повідомляють Харьковские известия.

За інформацією ХОВА, в Чугуєві внаслідок обстрілу пошкоджено багатоквартирний будинок. Інформація щодо постраждалих та інших руйнувань уточнюється.

Вчора, 28 лютого, у Вовчанську Чугуївського району ворожими обстрілами також було пошкоджено багатоквартирний житловий будинок.

Нагадаємо, вранці 28 лютого ворог обстріляв Куп’янськ. Там пошкоджено 2 житлові будинки, приміщення дитячого садка та пожежно-рятувальна частина ДСНС. Під обстрілом також був Міський парк культури та відпочинку, де, на жаль, від поранень загинув чоловік.

Минулої доби під ворожим вогнем також опинилися населені пункти Гатище, Ветеринарне, Стрілеча, Мороховець, Лук’янці, Тернова, Вовчанськ, Потихонове, Комісарове, Вільхуватка, Тихе, Устинівка, Анискине, Дворічна, Гряниківка, Западне, Лиман Перший, Голубівка, Курилівка, Піщане, Кислівка, Табаївка та Куп’янськ.

Ворог продовжує спроби наступу на Куп’янському та Лиманському напрямках, проте успіху не має.

На Слобожанському напрямку баз змін. Ворог утримує певну кількість сил на кордоні, але без ознак формування наступальних груп.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.