Сьогодні Уряд презентує головний фінансовий документ країни

05.11.2019 09:45   -
Автор:
“Уперше це буде бюджет розвитку країни та безпеки людей. Наша філософія дуже проста. Держава має не заважати, а навпаки створювати чесні та конкурентні умови для розвитку тих, хто цього прагне та надавати підтримку тим, хто справді цього потребує”, — написав Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму Facebook.
Він також назвав кілька тез головного фінансового документа країни.
Найвища цінність держави — соціальний капітал, люди з усіма їх надбаннями.
Саме тому, в Бюджет наступного року закладено розвиток стратегічно важливих напрямків для людей. Один з них — медицина. Зокрема, йдеться про систему екстреної медичної допомоги.
Уряд відходить від загальних тез про турботу до конкретних вимог та соціальних стандартів, які має гарантувати держава своїм громадянам.
Бюджет-2020 вперше буде без підвищення податків та із скороченням дефіциту, щоб зменшувати борги, які всі мають віддавати.
Будемо більше заробляти всередині країни — за рахунок приватизації, внутрішніх та зовнішніх інвестицій, лібералізації ринків.
У проекті багато інноваційних речей, в яких закладена капіталізація, зростання. Це дасть додаткові кошти, щоб підвищувати соціальні стандарти.
Долучайтесь до трансляції презентації Бюджету-2020 до другого читання за посиланням.