ЦВК утворила окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу № 179

27.01.2020 14:46   -
Автор:

Рішення прийнято після розгляду подань політичних партій, депутатські фракції яких зареєстровані в Апараті Верховної Ради України поточного скликання: Політичної партії “Європейська Солідарність”, Політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”, ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “СЛУГА НАРОДУ”, щодо кандидатур до складу вказаної ОВК, кандидатури від яких до її складу включаються обов’язково. А також подань політичних партій – суб’єктів виборчого процесу, кандидатів у народні депутати України, від яких було зареєстровано у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, та подання Голови Комісії щодо чотирьох кандидатур до складу цієї комісії, внесеного 24 січня 2020 року.

Наразі остаточно не відомо, хто саме балотуватиметься на окрузі № 179. Зокрема, прийняти участь у виборах, які відбудуться 15 березня 2020 року по 179-му округу, планує колишня начальниця Головного територіального управління юстиціі у Харківській області Тетяна Єгорова Луценко.

“Готую документи для подачі до ЦВК! Мені як людині, яка народилася, навчалась та працювала в м. Лозова, де живуть і сьогодні мої батьки, небайдуже, хто стане депутатом ВР по нашому округу”, — повідомила майбутня кандидатка на своїй сторінці у Facebook.
Нагадаємо, на проміжні вибори народного депутата України 15 березня 2020 року в одномандатному виборчому окрузі № 179 ЦВК надала більше 10 млн грн.